Forslag Til En Dynamisk Strategi For Søkemotoroptimalisering

Jada, du er kanskje ikke en profesjonell søkemotoroptimalisering, men det betyr ikke at du ikke kan få de resultatene du trenger, selv om det betyr å identifisere et behov for profesjonell hjelp. Du kan få så mange gode resultater fra SEO hvis du bruker tipsene som er gitt i denne artikkelen.

Når du konfigurerer SEO på nettstedet ditt, unngå å duplisere innhold på ulike sider på nettstedet ditt. I stedet for å få nettstedet ditt til å virke større og mer relevant for søkemotorer, vil du bli straffet for duplisering. Prøv i stedet å ha individualisert innhold på hver del av nettstedet ditt som er svært relevant for søkeordene for målet.

Når du starter et webområde for første gang, bør du unngå å bruke underdomener. Google behandler underdomener som sitt eget nettsted med det formål å tilordne dem PageRank. Mapper fra hovedområdet har imidlertid samme PageRank som det overordnede området. Dette betyr for eksempel at mysite.com/store vil ha samme PageRank som mysite.com, men store.mysite.com vil ikke.

Bruk bare URL-parametere til å generere dynamiske sider når det er absolutt nødvendig. Hvis en søkemotor ser en URL som mysite.com?param1=3812¶m2=sjhwefjo, vil den anta at det er et uendelig antall muligheter for denne URL-adressen og ikke bry deg om å indeksere dem. Det er imidlertid greit å bruke parametere for transaksjonsspesifikke data som en søkemotor ikke bryr seg om.

Metabeskrivelsen bør påvirke og kreve en handlingsoppfordring fra søkeren. Bruk ord og uttrykk som får folk til å svare på en motivert måte. Inkorporer telefonnumre eller spesifikk salgsdialog som skaper en kjøpsatmosfære før de til og med klikker seg gjennom. Hold det kort og til det punktet på 155 tegn.

Optimaliser nettstedet ditt med en informativ feilside i stedet for en grunnleggende 404-side. Denne siden kan tilby løsninger på feilen, for eksempel andre relevante innholdskoblinger eller en kobling tilbake til nettstedets hjemmeside. Søkemotor edderkopper vil finne disse sidene og indeksere dem som om de var fornøyde, og øke rangeringen din.

Prøv å ofte inkludere forskjellige typer tilbud eller salg på nettstedet ditt. Ikke bare vil salget optimalisere søkekriteriene dine, men det vil holde besøkende på nettstedet ditt lenger, da de fleste blir psykologisk trukket til en avtale. Dette kan forbedre din samlede fortjeneste og suksess i løpet av året.

Gjør siden enkel. Jo mer tid det tar å laste inn siden din på grunn av stor, tidkrevende grafikk eller merkelig stylet koding, jo mindre sannsynlig er det at en søkemotor anbefaler deg. Husk også leserne dine. Du vil ikke drive noen bort fra nettstedet ditt fordi det ganske enkelt ikke kan holde tritt i en fartsfylt verden.

Ansett en forfatter om nødvendig. Noen mennesker har verken ferdigheten eller tiden til å gi daglige oppdateringer og kvalitetsinnhold. Hvis dette er tilfelle med deg, kan du se på å ansette en online artikkelforfatter for å holde nettstedet ditt opptatt og friskt. Hvis du legger til ny informasjon, får du en advarsel om konkurransen.

Ikke vær redd for å gi SEO alt du trenger å gi for nettstedet ditt. Synligheten din på nettet avhenger av din evne til å sikre at du gir alt du kan, og bruker tips som de som er beskrevet i denne artikkelen for å sikre at du følger de beste trinnene som er mulig i metodene dine.